NIKO KIVELÄ

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat

NIKO KIVELÄ

Koomikko Niko Kivelä nyt ensimmäistä kertaa Komediateatterin Ravintolateatterin lavalla.

En muista milloin olisin viimeksi nähnyt yhtä raikkaan, yhtä kovan ja yhtä viihdyttävän stand up -keikan.” (Liisa Kukkola, Etelä-Saimaa-lehti)

Niko Kivelä on yksi maamme tunnetuimmista koomikoista, joka nyt kenties uransa kovimmassa nousukiidossa!

Lisäinfo Ravintolateatterista:
– Saliin mahtuu 220 katsojaa (noin puolet pöytien ääressä)
– Tila on Komediateatterin toisessa kerroksessa Juhlasalissa
– Saliin pääsee hissillä sekä portaita
– Baari on avoinna ennen esitystä ja väliajalla
– Ruokatarjoilu vain ryhmille ja ennakkotilauksella
– Ravintolateatterissa on numeroimattomat paikat
– Maksullinen vaatesäilytys, vain käteismaksu
– Kaikki Ravintolateatterin esitykset on K 18
– Tilassa ei ole induktiosilmukkaa

Ovet Ravintolateatteriin avataan viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Ravintolateatterissa ei ole varsinaisia pyörätuolipaikkoja, mutta saliin pääsee pyörätuolilla. Avustajaliput varataan vain teatterin lipunmyynnistä p. 0207 288 388.

RYHMÄT
Ravintolateatterin kahden esityksen päivinä tarjoilu ja ruokavarauksen voi tehdä vain aiempaan esitykseen. Yli 10 hengen ryhmien on mahdollista varata tarjoiluja valmiiksi pöytään, ennakkotilaukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen esitystä. Yli 30 hengen ryhmät voivat varata Show & Dinner paketin, joka sisältää liput ja ruokailun seisovasta pöydästä. Show & Dinner -paketti tulee varata hyvissä ajoin ennen esitystä, suosittelemme kuukautta ennen. Tarjoilut ja paketit laskutetaan ennakkoon.

Kaikki ryhmävaraus ja tarjoilutiedustelut Komediateatterin lipunmyynnistä puh. 0207 288 388 tai sähköpostilla liput(a)komediateatteri.fi

Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai erotuksen maksamalla kalliimpaan lippuun vielä edellispäivänä. Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin. Vaihdot vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta, puh. 0207 288 388.

Seuraavat esitykset

Seuraavia esityksiä ei löytynyt.

Näytä koko esityslista